Montaža in servis

  • Narejeno in prilagojeno vašemu traktorju
  • Vgradnja vitle in daljinca

Izdelava

  • Zaščita podvozja
  • Montaža vgradne vitle
  • Zadnja naletna deska
  • Zaščita oken in vrat ter zaščitni lok
  • Prednja rampalna (odvirna) deska
  • Zaščita in ojačitev platišč
  • Škripci za odvijanje zajle – prosti

Gozdarska nadgradnja FARMTRAC 9120DTN

Pokličite nas

Nadgradnje izvajamo na traktorjih

Deutz Fahr

Farmtrac

Fendt

Massey Ferguson

New Holland

John Deere

Kubota

Landini

Steyer

Zetor

in drugih

GOZDARSKE NADGRADNJE – ZANESLJIVOST IN KAKOVOST

 

Gozdarske nadgradnje zajemajo profesionalno izdelavo nadgradenj za gozdarski traktor in ostala tovorna vozila z dvigalom ali brez. Več desetletne izkušnje dela v gozdu uspešno implementiramo v naše gozdarske nadgradnje,  ki jih odlikuje zanesljivost in kakovost vgrajenih materialov, funkcionalnost ter skladnost s stroji.

Slovenijo prekriva 11.802,8 km2 gozdov, kar predstavlja kar 58,2 % celotne površine naše države. Tako ni čudno, da povpraševanje glede gozdarskih nadgradenj po meri narašča iz leta v leto. Delo v gozdu zahteva še dodatno varnost, pozornost, zanesljivost in kakovostne sestavne dele traktorske nadgradnje. Gozdarske nadgradnje na gozdarskih traktorjih zahtevajo stabilnost, trdnost, moč, kakovost v materialih in agilnost, ki pripomore k višji produktivnosti.

Zato je temeljna preventiva pri zagotovitvi optimalne varnosti. Gozdarska nadgradnja traktorja mora najprej zagotavljati varnost, šele nato tudi funkcionalnost. Naročnikom tako pomagamo tudi pri svetovanju in izdelavi varnostnih in funkcionalnih elementih za varno delo v gozdu. Gozdarske nadgradnje na traktorjih ali gozdarske vitle izvajamo na traktorjih domačih in tujih proizvajalcev. Poskrbimo tudi za vgradnjo daljinca.

 

TRAKTORSKE NADGRADNJE ZA VARNO DELO V GOZDU

 

Traktorske nadgradnje projektiramo, izdelujemo, vzdržujemo in poskrbimo za rezervne dele. Skrbimo za morebitna popravila traktorskih gozdarskih nadgradenj za varno delo v gozdu ter lažje spravilo lesa. Naše traktorsko gozdarske nadgradnje so narejene zelo kakovostno in zanesljivo.

Prav tako vam pomagamo pri svetovanju in projektiranju traktorskih nadgradenj in ostalih priključkov. Nadgradnje za večino znanih proizvajalcev traktorskih nadgradenj je mogoče izdelati, prilagoditi in opremiti po vaših željah.

V kolikor se odločite za sodelovanje z našo ekipo, se bodo vaše gozdarske traktorske nadgradnje ponašale z veliko nosilnostjo. To pa znova zagotavlja večjo varnost pri delu v gozdu, kjer je teren nepredvidljiv. Možno jih je prilagoditi za kateri koli model traktorja, možna pa je tudi dodatna oprema in prilagajanje vašim potrebam. Želite nekoliko višji dvig pluga? Ni problema.

 

NADGRADNJE GOZDARSKE MEHANIZACIJE PO MERI

 

 

Nadgradnje gozdarske mehanizacije po meri so danes že nekaj popolnoma osnovnega za uspešno delo v gozdu. Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pomagamo tudi pri načrtovanju proizvoda, ponujamo vam lasten razvoj in zanesljiva testiranja. Prilagodimo tudi barvno kombinacijo gozdarske nadgradnje – glede na vaše želje.

Poskrbimo za celoten projekt, vključno z montažo in servisom. Gozdarske nadgradnje so tako prilagojene in narejene PO MERI samo za vaš traktor. Poleg vgradnje vitle in daljinca, lahko zaščitimo tudi podvozje, platišča, okna, vrata ter vgradimo zaščitni lok.

Nadgradnje gozdarske mehanizacije po meri izjemno uspešno izvajamo po celi Sloveniji. Veliko povpraševanja za nadgradnje je za zadnje naletne deske, prednje rampirne – odvirne deske in škripce za odvijanje zajle.

Gozdarske nadgradnje izvajamo predvsem na traktorjih Farmtrac, Massey Ferguson, Landini, New Holland, John Deere, Kubota, Steyr, Zetor, Fendt, Deutz Fahrt.

 

 

Vas zanima gozdarska nadgradnja?

Vas zanimajo gozdarske nadgradnje, čelne hidravlike in rampirne deske ter servis traktorske mehanizacije? Strokovnjaki iz Agroparts Slovenija smo pravi naslov!
Pokličite nas