Izdelava in montaža

  • Priklop in širino priklopimo glede na vaše želje/potrebe
  • Odrivna deska je vpeta na 3-točkovni priklop
  • 2 hidravlična cilindra za močan oprijem

RAMPIRNE DESKE ZA ZAHTEVEN TEREN

 

Odrivna rampirna deska je kmetijsko-gozdarska naprava, ki je večinoma namenjena za prenos manjših ali večjih hlodov. Le-te premikamo z rampanjem z rampno desko, ki je na sprednji strani traktorja, ali s traktorjem z gozdarsko prikolico z dvigalom.

Odrivna rampirna deska je lahko tudi del gozdarske nadgradnje. Agroparts ekipa poskrbi za kakovostno izdelavo in montažo rampirne deske. Tako lahko robustna in močna konstrukcija zagotavlja najboljšo odpornost za zahtevne procese pri delu na kmetijskih površinah ali gozdu.

Priklop in širino lahko priklopimo glede na vaše želje in delovne potrebe. Odrivna rampirna deska je vpeta na tritočkovni priklop in vsebuje dva hidravlična cilindra za močan oprijem. Močan oprijem pa je nujen za tako zahtevna opravila.

Za vaše delovne potrebe na zahtevnem terenu lahko izdelamo tudi čelno desko za rampanje lesa s hidravličnimi kleščami. Zelo pomembno je, da imajo rampirne deske s hidravličnimi kleščami tudi možnost priklopa na čelno hidravliko. Poskrbimo pa tudi za zaščito in zaščitimo hidravlične cevi.

 

Odrivne rampirne deske, ki jih izdelujemo za naše številne zadovoljne naročnike so funkcionalno uporabne, visoke kakovosti in robustne. Namenjene so vsem vrstam traktorjev in ne samo tistim, ki se uporabljajo pri spravilu lesa. V kolikor imate poseben izziv in ne najdete rešitve, nas kontaktirajte.

 

Vas zanimajo rampirne (odrivne) deske?

Vas zanimajo gozdarske nadgradnje, čelne hidravlike in rampirne deske ter servis traktorske mehanizacije? Strokovnjaki iz Agroparts smo pravi naslov!
Pokličite nas